Üniversitemiz Sağlık Merkezinden Faydalanmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Öğrencilerimizin Dikkatine,

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Kampüs yerleşkesinde sağlık hizmetleri, Üniversitemiz tarafından açılmış bulunan Süheyla-Hürrem Kubalı Sağlık Merkezi binası içerisinde bulunan Ömer Halisdemir Üniversitesi Aile Sağlığı Merkezi tarafından verilmektedir. Aile Sağlığı Merkezimizde muayene, laboratuvar tahlilleri, sağlık raporları, aşı ve izlem takipleri, pansuman vb. hizmetler verilmektedir.

Sağlık merkezimizden faydalanmak isteyen kişilerin (Öğrenci, akademik ve idari personel, KYK personeli, güvenlik, temizlik, park bahçe hizmetleri personelleri vb.) Aile Hekimliği kaydını taşımaları gerekmektedir.

Covid-19 Pandemi tedbirleri kapsamında yoğunluğu önlemek amacıyla aile hekimliği değiştirme işlemlerinizi E-Nabız uygulaması üzerinden aşağıda belirtilen şemayı takip ederek online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

* Boş Aile Hekimliği pozisyonu bulamayan kişiler 0388 225 2570- 0388 225 2213 no’lu telefonlardan bilgi alabilirler.

* Mevcut Aile Hekimliği kaydı Ömer Halisdemir Üniversitesi Aile Sağlığı Merkezinde olanların değişiklik yapmasına gerek yoktur.

* Aile hekimliği değişikliği işlemiyle ikamet değişikliği işlemi farklı işlemlerdir. Aile hekimliği değişikliği yapıldığında ikamet değişikliği olmamaktadır.

Aile Hekimi Değiştirme Kılavuzu;

1) E-Nabız uygulamasını açınız. Mevcut Aile Hekiminizin yan tarafında bulunan “Değiştir” kısmına tıklayınız.

2) “Değiştir” kısmına tıkladıktan sonra açılan ekranda

İL        - Niğde

İLÇE   - Merkez

Değişikliğin Gerekçesi- Adres değişikliği

Aile Sağlığı Merkezi- NİĞDE MERKEZ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

HEKİMBİLAL BARIŞ TURAÇ   yada  AYKUT YASDI seçeneklerinden hekiminizi  seçiniz ve Değiştir” yazan kısma tıklayınız.

3) 2. ekranda aile hekimi seçimi sonrası üst kısımda  değiştir yazan kısma tıkladığınızda onay sayfası gelecektir.

“Okudum, Anladım” kutusunu işaretleyip cep telefonu numaranızı giriniz ve SMS gönder” seçeneğine tıklayınız.

4) E-Nabız sisteminden tarafınıza gönderilen mesajdaki onay kodunu sisteme girip “Onayla” kısmına tıklayınız.

İletişim: Dr. Aykut YASDI -  0541 946 2570  -  0388 225 2570

Dr. Bilal Barış TURAÇ – 0530 135 0174 -  0388 225 2213