Kazak Milli Devlet Pedagoji Üniversitesi'nden Eğitim Fakültesi Dekanımıza Ziyaret

Kazak Milli Devlet Pedagoji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zakir Jumakolov ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Bekir Çınar'a ziyarette bulundu.

Ziyarette Eğitim Fakültesinin işleyişi, bölümleri hakkında Dekan Prof. Dr. Bekir Çınar'dan bilgiler alan heyet ile Eğitim Fakültemizin bazı bölüm öğretim elemanlarının da katıldığı toplantıda karşılıklı iş birliği imkanları da istişare edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bekir Çınar, Üniversitemizin belirlemiş olduğu uluslararasılaşma hedeflerinin, Eğitim Fakültesi bünyesinde de büyük bir destek gördüğünü ifade ederek uluslarararası platformlarda söz sahibi olabilmek için Eğitim Fakültelerinin de önemli görev üstlendiğini aktardı. Prof. Dr. Bekir Çınar açıklamalarının sonunda, nazik ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür ederek çalışmalarında kendilerine kolaylıklar diledi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.