Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

Rektörümüz Başkent Niğde Vakfı’nı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğdelilerin yaşam kalitesine katkı sağlamak ve başarılı gençlerin eğitimine imkanlar ölçüsünde destek olmak üzere çalışarak Niğde'nin kültür yapısını tüm dünyada temsil etmek amacını taşıyan Başkent Niğde Vakfı’na ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu Tıp ve İletişim Fakültelerimizi Ziyaret Etti

Akademik ve idari personellerimizin görüş, önerileri ve taleplerini dinlemek ve Üniversitemiz birimlerinin fiziksel ve akademik gelişimi hakkında fikir alışverişlerinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Tıp Fakültemiz ve İletişim Fakültemize ziyarette bulundu.

Rektörümüzden Diş Hekimliği ve Mimarlık Fakültelerimize Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, fakülte ziyaretlerini Diş Hekimliği ve Mimarlık Fakültelerimiz ile sürdürdü. Rektörümüze ziyaretlerde Rektör Yardımcımız ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yağmur Şener ile Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Selim Kılıç eşlik ettiler.