Muhasebe Finansman Tezsiz Yüksek Lisans Programı Mezunları İçin Diploma Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Muhasebe Finansman Tezsiz Yüksek Lisans Programından mezun olan öğrenciler için ilk kez diploma töreni düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen diploma törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Bengü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Emin Hüseyin Çetenak, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özkan Haykır, Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hikmet Bekil, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Diploma töreninin ardından açıklamada bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Muhasebe Finansman Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile  Muhasebe ve Finansman disiplininde evrensel düzeyde lisansüstü eğitim imkanı sunarak, kendini sürekli geliştirmeyi benimsemiş, vizyon ve etik değerlere sahip bireyler ve bilim insanları yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarını, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek sonlandırdı.

Diploma töreni, mezun öğrencilerin keplerini havaya atmalarının ardından sona erdi.