Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri’den, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a İadeiziyaret

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a iadeiziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette ayrıca Üniversitemizi üst noktaya taşıyacak hedefler ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, bu konuda gereken fedakârlığın yapılacağını ve gerekli gayretin gösterileceğini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı ve yönetimini tebrik eden Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin Niğde için önemli bir kurum olduğuna vurgu yaparak, Rektörümüze ve yönetimine akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Muhsin Kar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri’ye teşekkür etti.