Niğde İl Sağlık Müdüründen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın ve Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Zafer Elbasan, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret dolayısıyla heyete teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu heyet nezdinde, öğrenci ve personelimizin eğitim öğretim faaliyetleri ile iş süreçlerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmelerine olanak sağlayan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla heyete de ayrıca teşekkürlerini iletti.

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyarette, heyet adına açıklamalarda bulunan Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ise Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledi.