Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı’mızın, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu Tarafından Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı’nın, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Prof. Dr. Nafiz Tok ile Üniversitemiz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı akademisyenlerimiz katıldılar.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitemizin tüm birimlerinin her zaman gelişim içinde olduğunu vurgulayarak “Gerek enstitülerimiz gerekse fakülte ve yüksekokul ile meslek yüksekokullarımızda akademik gelişim durmaksızın devam ediyor ve edecektir. Aşçılık programımızın da akredite olabilmesi için önemli bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Akreditasyonu üniversitemizin tüm akademik birimlerine yaymak üzere çalışmalarımız sürecektir. Toplantının hayırlı sonuçlar çıkarmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantı, gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda hazırlanan raporun, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya takdim edilmesiyle son buldu.