Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’tan, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a Ziyaret

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu'nda düzenlenen, Polis Akademisi Niğde Polis Mesleki Eğitim Merkezi (POMEM) 19/3. dönem mezuniyet törenine katılan ve bu vesile ile Niğde’de bulunan, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Yılmaz Çolak’a, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak ve Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak ve Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da, üniversite imkânlarını kendilerine sunmalarından ve misafirperverliğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.

Görüşme, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’a üniversitemiz anı tabağı hediye edilmesinin ardından son buldu.