Rektörümüz 2022 Yılı KOP Mali Destekleri Protokol İmza Töreni’ne Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi Başkanlığı ile Niğde Valiliği arasında imzalanan “2022 Yılı KOP Mali Destekleri Protokol”ünün imza törenine katıldı.

Niğde Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte, Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde AK Parti Milletvekili Yavuz Ergün, KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ile davetliler de yer aldı.

İmzalanan protokol ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından, 2022 yılı içinde Niğde'deki toplam 12 proje için 21 Milyon TL’lik destek sağlanacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Konya Ovası Projesi İdaresi Başkanlığı tarafından sağlanan bu desteğin, Niğde’nin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade ederek “Niğdemize faydalı projeler, böylelikle daha hızlı bir şekilde hayata geçmiş olacaktır. Niğdemizin en önemli kurumlarından biri olarak bizler de Konya Ovası Projesi İdaresi Başkanlığımıza katkıları dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi.

Protokol imza töreni, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.