Rektörümüzden ve Niğde Belediye Başkanından Öğrencilerimize Çorba İkramı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sınav haftası dolayısıyla gerçekleştirilen çorba ikramında öğrencilerimizle bir araya gelerek öğrencilerimize çorba ikramında bulundular.

Burada açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, desteklerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ederek Üniversitemiz ve Niğde Belediyesi arasındaki Üniversitemize ve Niğde’ye katkı sağlayan ortak çalışmaların artarak süreceğini ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise açıklamalarında, öğrenci yanlı tutumlarının devam edeceğini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’nun da sağladığı desteğin önemli olduğunu aktardı ve Rektörümüze teşekkür etti.

Program sonrasında ise ikili öğrencilerimizle uzun süre sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Öğrencilerimiz, 28 Kasım 2021 tarihine kadar her gün saat 17.00'de Sabiha Şahenk Kütüphanemiz önünde kurulacak olan Çorba Çeşmesi’nden çorbalarını alabilirler.