Üniversitemiz Rektörlüğünden Kınama Mesajı

Üniversitemiz Rektörlüğü, Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan Öğretim Üyemiz Nöroloji Uzmanı Dr. Halil İbrahim Akçay'a yönelik saldırı dolayısıyla bir kınama mesajı yayımladı.
Mesajda şu ifadelere yer verildi:
"Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan talihsiz olayı, büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
İnsan sağlığını korumak ve tedavi etmek gibi kutsal bir görevi üstlenen Sağlık çalışanlarına yapılan saldırılar kamuoyu vicdanını derinden yaralamaktadır. Bizler de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ailesi olarak şiddetin her türlüsünü reddediyor ve kınıyoruz.
Bu tür şiddet olaylarının bir an önce son bulmasını diliyor, Öğretim Üyemiz Dr. Halil İbrahim Akçay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."