Niğde İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Niğde İl Başkanı’ndan Üniversite Yönetimimize Ziyaret

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ve AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Prof. Dr. Recep Çiçek ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Nafiz Tok’u makamlarında ziyaret ettiler. 
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, ziyarette bulunan heyete Üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler vererek, Üniversitemizde yürütülen ve yapılması planlanan akademik çalışmalardan bahsetti. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda ziyarette bulunan heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette bulunan heyet adına açıklamalarda bulunan Niğde İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin ise Niğde protokolü olarak Üniversitemize her türlü desteğin sağlanması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Niğde İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin açıklamalarının sonunda tüm Üniversite yönetimimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.