Niğde Tabip Odasının Yeni Başkanı Doç. Dr. Bülent Çakmak’tan Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Anabilim Dalı Başkanı ve Niğde Tabip Odasının Yeni Başkanı Doç. Dr. Bülent Çakmak ile Niğde Tabip Odası Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan ve Niğde Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Doktor Esra Cihan, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yağmur Şener’in de yer aldığı ziyarette, Niğde Tabip Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulunda Niğde Tabip Odası Başkanı olarak seçilen Doç. Dr. Bülent Çakmak’ı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Tabip Odasının yeni yönetiminin üstlendikleri görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, Niğde Tabip Odası ile işbirliğine açık olduklarını da sözlerine ekledi. Tabip Odasına gerekli her türlü desteği de sağlayacaklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, ayrıca heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla da teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Niğde Tabip Odası Başkanı ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Bülent Çakmak ise Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a sıcak karşılama ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.