Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hamdi Doğan Üniversitemiz Arazisindeki Hasada Katıldı

Üniversitemiz Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezimiz arazisinde hasat başladı. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hamdi Doğan da buradaki çalışmaları yerinde inceleyerek hasada katıldı.
Rektör Vekilimize hasatta Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu da eşlik ederken, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hamdi Doğan, hasadın yaklaşık bir yıllık önemli bir emeğin karşılığı olduğunu ifade ederek “Anadolumuzun her köşesinde durmadan çalışan tarımcılarımız ve bilhassa Üniversitemiz Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezimizde emek veren değerli çalışma arkadaşlarımız oldukça değerli bir görevi yerine getiriyorlar. Bolluğun ve bereketin simgesi olan hasadımızı yapıyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’nun gayret ve çabalarıyla önümüzdeki dönemlerde daha çok hasadımız olacaktır. Tüm emeği geçen personellerimize teşekkür ederim” dedi.
Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu da hasadın hızlı bir şekilde yapılacağını ve Merkezdeki faaliyetlerin de aralıksız olarak sürdüğünü aktardı.