Rektörümüz Öğrencilerimizle “Üniversitenize Hoş Geldiniz Konserinde” Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemiz ve Niğde Belediyesi ortaklığında düzenlenen “Anadolu Rock ve Pop Müzik Konseri” etkinliğinde öğrencilerimizle bir araya gelerek kendilerine “Hoş Geldiniz” dedi.

Üniversitemiz 15 Temmuz Milli İrade meydanında düzenlenen konser etkinliğine, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Teksin ve AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Konser öncesi açıklama yapan AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin öğrencilerine sunduğu önemli akademik ve fiziki imkanlar ile tercih edilen, nitelikli bir eğitim kurumu olduğunu belirterek öğrenciler ile yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin açıklamalarını başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyerek noktaladı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında Niğde Belediyesi olarak öğrencilere her zaman destek olacaklarını aktardı. Niğde ilinin öğrenciler için önemli avantajlar barındırdığından da bahseden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir açıklamalarını tüm öğrencilere başarı dileyerek sonlandırdı.

Büyük beğeni toplayan “Anadolu Rock ve Pop Müzik Konseri”nin açılışında bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ise öğrencilerimiz ile bir arada olmaktan dolayı memnun olduklarını ve yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, personelimiz ve Niğde’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ayrıca, konser öncesinde ve sırasında Niğde Belediyesi tarafından hazırlanan ikramlıklar da öğrencilerimize sunuldu.