Yönetim Gözden Geçirme Süreci Tamamlandı
Üniversitemizde, dekanlar, müdürler ve daire başkanlarının katılımıyla üç gün süren “Yönetimi Gözden Geçirme Toplantıları” tamamlandı. Kurumsal gelişimi ve kalite kültürünü güçlendirmeyi amaçlayan toplantılarda akademik ve idari süreçler kapsamlı şekilde ele alındı.
Sürecin ilk gününde fakülte dekanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, fakültelerin mevcut durumu değerlendirilerek akademik ve idari faaliyetler, kalite hedefleri ile stratejik öncelikler masaya yatırıldı. İkinci gün konservatuvar, Yabancı Diller Yüksekokulu, enstitüler ve meslek yüksekokullarının katılımıyla devam eden toplantılarda, eğitim-öğretim süreçleri, yürütülen faaliyetler ve gelişime açık alanlar değerlendirildi.
Üçüncü ve son gün ise daire başkanlıklarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda idari süreçler, hizmet kalitesi ve kurumsal hedeflere katkılar ele alınarak iyileştirme alanları belirlendi.
Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde yürütülen toplantılarda tüm birimlerden gelen geri bildirimler dikkate alındı; önümüzdeki döneme yönelik planlamalar ve kurumsal hedeflere katkı sağlayacak çalışmalar konusunda ortak bir anlayış benimsendi.
Geleceği Şekillendirecek Güçlü Adımlar İçin Önemli Bir Toplantı
Toplantılara ilişkin değerlendirmede bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Yönetimi Gözden Geçirme süreci, üniversitemizin kalite güvencesi ve sürekli iyileştirme anlayışının temel yapı taşlarından biri olduğunu belirtti. Tüm akademik ve idari birimlerimizin aktif katılımıyla yürütülen bu toplantıların, mevcut durumumuzu objektif biçimde değerlendirmemize ve geleceğe yönelik daha güçlü adımlar atmamıza imkân sağlayacağını vurgulayan Rektör Uslu, “Elde edilen geri bildirimler doğrultusunda, kalite odaklı yönetim anlayışımızı daha da ileriye taşıyacağız.” dedi.