Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’dan Mühendislik Fakültesi ve Sosyal Bilimler MYO’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Mühendislik Fakültemiz ve Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu.

Akademik ve idari personellerimizin talep ve önerilerini dinlemek ve Üniversitemiz birimlerinin fiziksel ve akademik gelişimi hakkında fikir alışverişlerinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya, Mühendislik Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kutsi Savaş Erduran ve Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Hamdi Doğan da eşlik etti.

Mühendislik Fakültemiz ve Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda, Üniversitemiz personelleri ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yönetimi olarak tüm birimlere eşit mesafede olduklarının altını çizerek Üniversitemizi tüm personelleri ile birlikte ileri taşımaya gayret edeceklerini ifade etti.