Rektörümüzden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Gökhan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar'a ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Gökhan'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

2019 yılında, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Üniversitemizin ortaklığı ile ev sahipliğimizde düzenlenen “Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi”nin genel bir değerlendirmesinin de yapıldığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya göstermiş olduğu misafirperlik dolayısıyla  teşekkürlerini ifade ederek bu yıl Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olan “Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi” öncesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya başarılar diledi.