15 Temmuz Kahramanlarının Tanıklığında Yazılan Destan Üniversitemizde Anlatıldı

Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan kahramanlarımızın katılımıyla “15 Temmuz Kahramanlarının Tanıklığında Bir Destan” adlı panel gerçekleştirildi.

Panele Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Abdullah Aydın’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Baha Büyükkaymakçı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Çifcibaşı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk, Genel Sekreterimiz Abdulgani Özkan, il protokolü üyeleri, gazilerimiz ile üniversitemizin akademik ve idari personeli katıldı.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Abdullah Aydın’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, 15 Temmuz gazileri Bilal Akkuş, Seda Özoğlu ve Veyis Eroğlu panelist olarak yer aldı. Gazilerimiz, hain darbe girişimi sırasında yaşadıkları olayları, o gece milletimizin gösterdiği eşsiz direnişi ve demokrasi uğruna verdikleri mücadeleyi katılımcılarla paylaşarak, 15 Temmuz ruhunun gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti.