Diş Hekimliği Fakültemizden Sevgi Evleri Çocuklarına Ağız ve Diş Sağlığı Muayenesi

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla buluştu. Sevgi Evleri’nde gerçekleşen programda, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz tarafından çocuklara diş bakımına dair bilgiler verildi. Çocuklara ağız bakım ürünlerinin verildiği buluşmada ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Muayenesi yapıldı.
Programda çocuklarla sohbet eden Rektörümüz Uslu, çocukların merak ettikleri sorulara cevap verdi. Üniversitemiz hakkında çocuklara bilgiler veren Rektörümüz, ayrıca çocukları kampüsümüze davet etti.
Meslek tanıtımlarından sonra Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz çocukların ağız ve diş muayenesini gerçekleştirdiler. Tedavi yapılması gereken çocuklar Diş Hekimliği Fakültemize davet edildi.
Program, Rektörümüz Uslu ve öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimizin çocuklara ağız bakım ürünleri ile çeşitli hediyeler vermesinin ardından son buldu.