MERGEN Çevrimiçi Sınav Modülü Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, akademik personelimize yönelik olarak “MERGEN Çevrimiçi Sınav Modülü Eğitimi” online ortamda gerçekleştirildi.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Çalışkan tarafından sunumu yapılan “MERGEN Çevrimiçi Sınav Modülü Eğitimi”ne, 250 civarı akademik personelimiz katıldı.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Erkan Çalışkan çevrimiçi olarak verilen eğitimde, üniversitemizde uzaktan eğitim sürecinde kullanılan MERGEN Öğrenme Yönetim Sisteminde çevrimiçi sınavların nasıl oluşturulacağı, düzenleneceği ve sınavlara farklı soru türlerinin nasıl eklenip gruplandırılacağı konularında detaylı bilgileri katılımcılar ile paylaştı.

Eğitim programı dahilinde Dr. Öğr. Üyesi Erkan Çalışkan, akademik personelimiz tarafından kendisine yöneltilen sistemin kullanımı ile ilgili soruları da titizlik ile cevaplandırdı.