Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a İadeiziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a iadeiziyarette bulundu.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’na, yeni görevlerinde başarılar dileyerek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi arasındaki iş birliklerinin oldukça önemli olduğunu ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca, üniversiteler arasındaki bu iş işbirliklerinin üniversitelerin bulundukları bölgeye de olumlu etkilerinin yadsınamaz olduğunu belirtti.

Ziyaretteki açıklamalarının devamında, Üniversitemizde yürütülmekte olan faaliyetler hakkındaki bilgileri de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ile paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarını, ziyaretleri dolayısıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’na teşekkür ederek noktaladı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ise ziyaretteki açıklamalarında, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür ederek iki üniversite arasındaki akademik işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti ve bu iş birliğinin gelişerek devam edeceğinin altını çizdi.

Üniversitemiz Rektörlük makamında gerçekleşen, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yağmur Şener ve Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Serkan İbiş’in de eşlik ettiği ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in günün anısına hediyeleşmesi ile sona erdi.