Öğrencimizden Büyük Başarı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Milli Güreşçi Erhan Yaylacı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Bireysel Güreş Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı.

Serbest stil 92 kiloda mindere çıkan öğrencimiz Erhan Yaylacı, bronz madalya maçında kardeş ülke Azerbaycan’lı Gadzhimurad Magomedsaidov'la karşılaştı. Gadzhimurad Magomedsaidov'a minderde 4-2’lik üstünlük sağlayan öğrencimiz, turnuvayı bronz madalya kazanarak tamamladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, uluslararası platformda elde edilen başarı dolayısıyla oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Öğrencimizi ve emeği geçen personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.