POMEM 27. Dönem Mezuniyet Töreni Yapıldı

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin (POMEM) düzenlediği “27. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni”ne katıldı.

Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hamdi Doğan ile birlikte dekanlarımız, müdürlerimiz ve Niğde protokolü de katılırken, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hamdi Doğan burada yaptığı açıklamalarda, Polis Teşkilatı’nın Türk Milletine güven veren ve her zaman milletinin yanında olan saygın bir kurum olduğunun altını çizerek mezun olarak Emniyet Teşkilatı saflarına katılan öğrencilere görevlerinde başarılar diledi.

27. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni, dereceye giren öğrencilere diplomalarının takdim edilmesi ile son buldu.