Rektörümüz, CNN Türk Yayınına Konuk Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, CNN Türk’te yayınlanan Tercih Zamanı programında Serra Taşkıran’ın konuğu oldu.

Programda Üniversitemiz ile ilgili detaylı bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemizin çeyrek asrı geçmiş süredir elde ettiği bilgi ve birikimi bizi tercih edecek yeni öğrencilerimize aktarma noktasındaki arzularından, barınma sorunun olmamasından, Üniversitemizde yürütülen akademik çalışmalardan ve öne çıkan programlarımızdan da bahsetti.

Tarım alanında Üniversitemizin ihtisaslaşma çalışmaları olduğunu aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, üretimin sağlanması ve bu üretimin sürdürülebilir olmasının önemli olduğunu da sözlerine ekledi. Bu bağlamda Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültemizin önemli çalışmalar yürüttüğünü de ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak araştırma ve geliştirme faaliyetlerine aralıksız devam edildiğini belirtti.

Bu yıl ilk kez öğrenci alacak Diş Hekimliği Fakültemiz hakkında da detaylı bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, açıklamalarının sonunda ise Niğde şehrinin öğrencilere sağladığı güvenli ve rahat ortamdan da örnekler verdi.