Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e Ziyarette Bulundu

Üniversitemiz Rektörlüğü görevine atanan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e ziyarette bulundu.

Niğde Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Belediyesi ile Üniversitemizin birçok ortak proje yürüttüğü ve bu projelerin sayılarını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda sıcak karşılamaları dolayısıyla Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür etti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise ziyaretteki açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin, kente değer katan yapısı ile her zaman en önemli paydaşlarından birisi ve iki kurum arasındaki ortak çalışmaların da yine Niğde’nin gelişimi için büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.