Rektörümüz, Tasarım Bölümü Öğrenci Sergisi’ne Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Tasarım Bölümü Öğrenci Sergisi”ne katıldı. Rektörümüze burada, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor Sağlık Bilimler Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Serkan İbiş, Bor Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Hakan Demir ve Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Durmuş Dağhan eşlik etti.

Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulumuz fuaye alanında gerçekleşen serginin açılışını yapan ve bir süre sergiyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu buradaki açıklamalarında, fikirlerin dışa vurumu olan ve hayal dünyasını yansıtan bu tarz sergilerin gerçekleştirilmesinin çok değerli olduğunu ifade ederek öğrencilerimiz tarafından yapılan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Tasarım Bölümü Öğrenci Sergisi’nin de barındırdığı özgün eserleri ile çok anlamlı bir sergi olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarını, serginin oluşumunda emeği geçen tüm akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederek noktaladı.