Sağlık Bilimleri Enstitümüz Bünyesine Yeni Yüksek Lisans Programları

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) yapılan, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Anabilim Dalı bünyesinde yeni yüksek lisans programları açılmasına yönelik başvuru, YÖK tarafından incelenerek uygun bulundu.

Böylelikle Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Anabilim Dalı bünyesinde, Psikiyatri Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği ile İç Hastalıkları Hemşireliği Yüksek Lisans Programları açılmış oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde sürdürülen yoğun akademik ve fiziki çalışmaların meyvelerini topladıklarını belirterek “Niğde ilinin ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda, Üniversitemiz bünyesine kazandırdığımız yeni programların Üniversitemize ve tüm Niğde’ye hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.