Şampiyon Sporcularımızdan Rektörümüze Ziyaret

Uluslararası platformlarda ülkemizi temsil ederek büyük başarılara imza atan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Sare Yıldırım, Erhan Yaylacı, Ahmet Duman, Doğuş Ayazcı ve İsmail Uçan, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundular. Başarılı milli sporcularımıza ziyarette Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rüçhan İri de eşlik etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, milli sporcularımızın elde ettikleri sonuçlar ile göğsümüzü kabarttığını ifade ederek üniversite yönetimi olarak kendilerine sundukları desteği artırarak devam ettireceklerini söyledi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rüçhan İri ise ziyarette yaptığı açıklamalarda Spor Bilimleri Fakültesi’ne ve öğrencilerine sağladıkları imkanlar dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek Fakülte olarak daha büyük başarıları hedeflediklerini de aktardı.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.