Üniversitemiz ve Bor Belediyesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Kültür Turizm Derneği Arasında Protokoller İmzalandı

Üniversitemiz ve Bor Belediyesi ile Bor İlçe Merkezinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Kültür Turizm Derneği arasında protokoller imzalandı.
Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan, Genel Sekreterimiz Abdulgani Özkan, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serkan İbiş, Yapı İşleri Teknik Daire Başkan Vekili Umut Eroğlu, Bor İlçe Merkezinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Kültür Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Suman ve dernek üyeleri ile basın mensupları katıldı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, “Üniversitemiz ve Bor Belediyesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Kültür Turizm Derneği arasında protokoller imzaladık. Protokoller ile Üniversitemize değer katacak Sağlık Bilimleri Fakültesi projemizin hızlanmasını hedefliyoruz. Desteğini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Protokol imza töreninde açıklamalarda bulunan protokol üyeleri de Üniversitemizin gerçekleştirdiği atılımlar ile Bor’a değer kattığını ifade ederek desteklerinin aralıksız olarak süreceği vurgusunda bulundular.
Protokol imza töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.