Üniversitemiz Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi 3. Fazına Dahil Edildi

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu ve Cisco arasında dijital eğitim alanında 16 Mart 2020'de başlatılan iş birliği kapsamında, Anadolu'da bulunan ve "Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi" kapsamında yer alan üniversitelerdeki akademisyenlere "siber güvenlik" ve "ağ yönetimi" konularında verilen eğitimlerin 3. fazına dahil edildi.

Tanıtımı yapılan Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesinin 3. fazının, Ocak 2021 – Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanırken, bu projede Anadolu'dan seçilen 30 üniversiteden 90'a yakın akademisyen Cisco - Orta Doğu Teknik Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan eğitimi alacak.

Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi 3. fazında verilecek eğitimlere Üniversitemizden, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şakir Dokuz, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Erkan Çalışkan ve Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Peker hocalarımız katılacak. Bu eğitimler sonunda hocalarımızın dijital dönüşüm, siber güvenlik ve ağ yönetimi konularında elde edeceği bilgiler Üniversitemizde de yaygınlaştırılacak.