Üniversitemizde Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi

Üniversitemizde, Tıp Fakültesi Dönem 1 ve Dönem 2 öğrencilerinin, Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezimizde düzenlenen programa, Niğde Vali Vekili Cemil Kılınç, Niğde AK Parti Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Yağmur Şener, Niğde protokol üyeleri ve çok sayıda davetli ile öğrenci katıldı.

Niğde Vali Vekili Cemil Kılınç, Niğde AK Parti Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaş’ın da öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ettikleri açılış konuşmaları yaptıkları programda bir konuşma gerçekleştiren Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Yağmur Şener, konuşmasının ilk kısmında Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’nun da bugün burada olmayı çok istediğini ancak Üniversitemize katkı sağlamak üzere yürüttüğü temasları sebebiyle il dışında olduğunu belirterek Rektörümüzün herkese içten selamlarını ilettiğini aktardı.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Yağmur Şener açıklamalarının devamında beyaz önlüğün temizliği ifade ettiğini söyleyerek bugün bu önlüğü giyecek tüm öğrencilerimizin hayatlarının da bu önlük kadar beyaz geçmesini temenni etti.

Üniversitemiz yönetiminin yürüttüğü çalışmalar hakkında da detaylı bilgiler veren Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Yağmur Şener açıklamalarını, öğrencilerimizi bugünlere getiren ailelere teşekkür ederek noktaladı.

Tıp Fakültesi Dönem 1 ve Dönem 2 öğrencilerinin, “Beyaz Önlük Giyme Töreni”, protokol üyelerinin öğrencilerimize beyaz önlüklerini giydirmelerinin ardından sona erdi.