Bor Belediye Başkanından Rektörümüze Ziyaret

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemizin gelişimine katkı sağlamak üzere çalışmalara ara vermeden başladıklarını ifade ederek Bor ilçesinde yer alan kampüslerimizin de bu gelişimin bir parçası olacağını belirtti. Rektörümüz, nazik ziyaretleri dolayısıyla Bor Belediye Başkanı Serkan Baran’a teşekkür etti.

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ise ziyaretteki açıklamalarında, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya yeni görevinde başarılar dileyerek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesine önemli katkılar sağlayacağına emin olduğunu belirtti. Bor Belediye Başkanı Serkan Baran açıklamalarının sonunda sıcak karşılamaları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkürlerini iletti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.